19. Ajopäivä: Da Nang - Hoi An

 


Toinen päivä Da Nangissa sujuu rauhallisesti. Aamupäivällä hieman kaupungilla kiertelyä ja parturissa käynti. Parturin englanti on ihan kohtuullinen, mutta tyylistä sopiminen menee hieman arpapeliksi. Ihan hyvä kuitenkin tuli ja päätän törsätä saman tien myös parranajoon veitsellä. Koko lysti maksaa hurjat 6 euroa. Iltapäivän kuumin aika kuluu hotellin kattouima-altaalla vilvotellessa. Illalla suuntaan syömään ja sen jälkeen katsomaan lohikäärmesillan tuli ja valoshowta. Sillan kaari ja pilarirakenteet on tehty lohikäärmeen muotoon ja on kuulemma pisin tällainen silta. 




Rannalla olevien lisäksi paikalle oli tullut lukuisa joukko veneitä seuraamaan valoshowta.

Seuraavan aamuna edessä oli lyhyt polkaisu Hoi Aniin, joka on matkan puolivälin etappi. Majapaikaksi olin valinnut saman bungalowin An Bang beachiltä, johon majoitumme kun vaimo ja sisko tulevat tänne. Paikka on mukavasti ihan rannan vieressä, ja palkitsenkin itseni drinkillä rantabaarissa.

Kelpaa istuskella drinkillä.

Uskomatonta kuinka nopeasti kuukausi on kulunut. Poljettuja kilometrejä on kertynyt reilu 1100. Seuraavaksi suuntana onkin sitten Bangkok, ja viisumin uusiminen matkan toista puoliskoa varten. Mukavaa saada myös seuraa vaimosta ja siskosta, joiden kanssa vietetään seuraavat pari viikkoa. Niinpä blogikin pitää nyt hieman taukoa, ja palaa asiaan kun matka jatkuu 18. lokakuuta.

Päivän kilometrit: 25. Hyvä päivä!



Lähetä kommentti

2 Kommentit

  1. Ei voi jättää noin vain seuraajia ilman uusia seikkailuja😖 voihan sitä muuten kolmestaakin jakaa kokemuksia😊

    VastaaPoista